Workshops

Inspired by Love verzorgt verschillende workshops, zowel voor kinderen als volwassenen. De workshops kunnen los geboekt worden of ook bijvoorbeeld als onderdeel van een kinderfeestje. In overleg kunnen de workshops ook bij u thuis gedaan worden (regio Den Haag) bij minimaal 4 deelnemers. Neem voor meer informatie over de workshops contact met ons op.

Workshops voor kinderen

  • Van Cupcake tot Kunstwerk: €10,00 per persoon, incl. 3 cupcakes om naar wens te versieren, materialen, limonade en een bakje om je cupcakes in mee naar huis te nemen. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Aantal deelnemers op locatie van Inspired is 3 - 5.
  • Kralenpen & Notitieboekje: €12,50 per persoon incl. materialen en limonade en wat lekkers. Bij 5 personen bedragen de kosten €55,00. Aantal deelnemers op locatie van Inspired is 2 - 5. 

Workshops voor volwassenen

  • Kralenpen & Notitieboekje: €12,50 per persoon incl. materialen, koffie of thee en wat lekkers. Bij 5 personen bedragen de kosten €55,00. Aantal deelnemers op locatie van Inspired is 2 - 5.
  • Huidverzorging: tijdens deze workshop leert u wat voor huidtype u heeft en ik welke conditie uw huid zich op dit moment bevindt. U krijgt vervolgens advies en tips over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen. Vervolgens gaat u zelf aan de slag! Inhoud van de workshop: gezichtsreiniging, peeling, masker, verzorging, persoonlijk advies via mail na afloop, presentje mee naar huis. De kosten zijn €15,00 per persoon, incl. koffie of thee. De 5de persoon is gratis. Bent u gastvrouw van deze workshop? Dan krijt u nog iets extra's! Deze workshop is ook leuk te boeken als onderdeel van een vrijgezellenfeestje. Aantal deelnemers op locatie van Inspired is 3 - 5. Op locatie bij u thuis 4 - 6 deelnemers.

Binnenkort is ook de workshop Sieraden maken met een edelsteen te boeken. Deze is in ontwikkeling, hou de website dus in de gaten!