Leuk je te ontmoeten!

Hi, ik ben Irene en ik stel me graag even aan je voor. Ik ben moeder van 3 kids, ga trouwen in oktober, ben zelfstandig ondernemer, coach, een vrouw met een missie, ..., maar bovenal ben ik vooral mezelf. 

Fotografie is al van jongs af aan mijn passie. Ik vind het heerlijk om met m'n camera op pad te gaan en mooie beelden te creëren. Ik kan daar echt helemaal in op gaan.

Als fotografe heb ik een goed oog voor detail, werk ik met wat er voor handen is en laat mijn creatieve geest me anders naar de dingen kijken. Mijn foto's zijn daarom zeker ook niet altijd 'standaard'.

Graag wil ik de schoonheid van het moment laten zien. Een detail, een emotie, een beeld, overal is wel iets moois in te vinden. Een blik zegt soms meer dan duizend woorden en om dat op beeld vast te leggen vind ik fantastisch! 

Ik leg graag herinneringen vast om later terug te kunnen kijken. Wanneer ik dit voor een ander mag doen, voel ik me elke keer weer vereerd. Want hoe mooi is het als je voor de ander dierbare herinneringen mag vastleggen?!

Van kinderen tot portretten tot bruidsfotografie. Ik heb van alles al gedaan, maar elke keer is weer anders en dat maakt het werk zo mooi.

Ben jij op zoek naar een fotografe die geen standaard studiofoto's maakt, maar juist creatief met je meedenkt? Dan ben je bij bij mij aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Creatieve groet, Irene


inspiredbylove@tele2.nl