Hoe m'n camera missen me op nieuwe ideeën brengt

Fotografie vind ik super! En nu ik 2 weken mijn camera niet tot m'n beschikking heb, voel ik het gemis. M'n camera heb ik uitgeleend aan de vriend van m'n zus, die onze fotograaf zal zijn op de bruiloft. Om te wennen aan m'n camera en wat te oefenen, heeft hij dus 2 weken m'n camera te leen. Hoewel ik weet dat m'n camera in goede handen is, voelt het toch raar dat ik hem niet gewoon even kan pakken.

Dat ik even geen camera heb, geeft me de ruimte om inspiratie op te doen. Ik kan zonder moeite een hele tijd bezig zijn met het kijken naar andermans foto's voor inspiratie en ideeën of om van te leren. En ja, soms heb ik er ook kritiek op of zo m'n eigen mening over, want ik ben nou eenmaal ook een perfectionist met een goed oog voor detail ;)

Ook besefte ik me afgelopen week dat ik meer wil gaan doen met fotografie. Het hoort gewoon bij me, al sinds jongs af aan, dus waarom zou k er niks mee doen? Daarom heb ik m'n fotografie pagina afgestoft en weer geopend. Ik ga er tips en inspiratie delen, want fotografie doe ik niet alleen voor mezelf, maar ik wil het ook graag delen. Hier kun je je daar gratis voor aanmelden: https://www.facebook.com/inspiredbylovefotografie/

Daarnaast zet ik fotografie in als tool in mijn coachingsprogramma. Een super mooie toevoeging om net dat beetje extra te kunnen geven. De komende tijd zal ik daar meer over vertellen.

Voor nu ben ik blij met elke stap die ik zet die me dichterbij m'n dromen brengt en vooral ook met elke stap die me meer mezelf laat zijn.

- Irene - 

#fotografie #inspireren #creëren #createyourdreamlife