Leuk je te ontmoeten!

Hi, ik ben Irene en ik stel me graag even aan je voor. Ik ben moeder van 3 kids, ga trouwen in oktober, ben zelfstandig ondernemer, coach, een vrouw met een missie, ..., maar bovenal ben ik vooral mezelf. 

Creatief bezig zijn is een passie waar ik echt m'n ei in kwijt kan en waarin ik helemaal mezelf kan zijn, het gevoel van tijd kan verliezen. Graag deel ik deze passie met anderen, omdat een creatief leven je zoveel moois te bieden heeft. Ik geloof dat iedereen creatief kan zijn op z'n eigen manier en ik vind het fantastisch om die creativiteit bij anderen naar boven te halen. 

Creatieve groet, Irene


Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren hun eigen creatieviteit te (her)ontdekken en hen te helpen een creatief leven te leiden waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Dit doe ik door middel van het geven van workshops en trainingen en het schrijven van blogs en door vooral lekker zelf ook mooie creaties te ontwerpen.


Community

Het is mijn droom een community neer te zetten om je te inspireren je eigen creativiteit te (her)ontdekken. Ik wil je inspireren tot een creatief leven. Een leven vanuit je hart, vanuit je passie, vanuit wie jij bent.

Doe je mee? Voel je vrij om te delen, te vragen en te inspireren, zodat we er samen een mooie community van kunnen maken. Een plek inspired by love en passie voor creativiteit om de wereld een beetje mooier te maken.

Meld je aan voor de Inspired by Love community op Facebook.